donderdag 31 december 2015

'Blessings Jar - Zegeningen Pot' én meer Oud & Nieuw


Geinspieerd door Pinterest en Ilse van het blog Family Nights maakten we vandaag een Blessings Jar. Een pot vol zegeningen. Het idee? Gedurende het jaar zegeningen op briefjes schrijven en in de pot doen. Op oudjaarsavond 2016 'omkiepen' om met zoon te spreken.


Je kan de pot natuurlijk zo aankleden als je zelf wilt.


Wij kozen ervoor om het kaartje te lamineren, aangezien het toch een jaar mee moet.


Lamineren...ook handig als het in de keuken komt te staan. 
De pot zelf was al een zegening op zichzelf, als cadeautje gekregen als set van twee van een vriendin van mijn moeder.


Ik ben benieuwd wat voor een mooie dingen God voor ons in petto heeft voor het komende jaar.  ***

Voor de rest van de dag zijn wij vooral thuis. Een keertje in kleine setting. Nu weet je van tevoren nooit hoe de dag precies loopt en hoe lang zoon wakker kan blijven. Maar om te voorkomen dat de verveling toe zou slaan op zo'n toch wat lange avond én om het feestelijke gevoel te versterken, bedacht ik gisteren min of meer een dagplanning en leuke spelletjes voor 's avonds.Last Minute nog wat ideetjes nodig? Voor veel spellen heb je weinig tot geen materialen nodig. Het gaat er om wie de hoogste toren heeft binnen een minuut, wie het langst iets kan volhouden binnen een minuut etc. Op mijn pinterest bord kan je meer uitleg en ideeen vinden: https://www.pinterest.com/citycountrygirl/grappige-groepsspellen/


En nog een reserve lijstje:


En verder op het programma: gourmetten, slaapje voor zoon, kerk, vuurwerk halen, vuurwerk afsteken, kat gerust stellen, kippenhok schoonmaken. Niet in chronologische volgorde uiteraard :-)

Laatste ideetje: op een fb-pagina zag ik het idee van het tekenen van mooie dingen van het afgelopen jaar en dat anderen dan moeten raden wat je getekend hebt. Ook leuk om even tussen het oliebollen eten en klok kijken te doen! 

O ja en op CIP las ik nog een bemoedigend bericht. De actualiteiten van het afgelopen jaar kunnen je misschien wat mismoedig stemmen over het komende jaar. Toch gaan er ook wereldwijd veel dingen beter dan vroeger. Klik maar eens door op deze link en lees waarom we mooie verwachtingen mogen hebben voor 2016. 


Vintage Animals -  Animals - Vintages Cards -  animal, animals, vintage, xmas, christmas, holidays, free, clipart,:

Heb een fijne jaarwisseling en ik wens je een gezegend 2016!

Anne of G.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten