Homemaking


Homemaking gaat voor mij over het inrichten en decoreren van ons huis + het huishouden. 

Qua inrichting vind ik heel veel mooi. Ik ben er nog niet over uit wat dat betekent: heb ik een heel open geest of juist een heel warrig hoofd? Lol. In ieder geval… ik houd van strak Scandinavisch, witte muren, zwarte accenten en kleurige toetsen (zo zijn we de speelkamer van zoon nu aan het maken) tot Engelse bloemetjes, vintage, hout, kleur, prints en lekker vol (de craftroom, de zolder waar ik een knutsel- en naairuimte aan het maken ben).  En daartussen zit ook nog een wereld aan stijlen die ik allemaal ‘wel iets vind hebben’.  We houden het interessant! Update 2016: uiteindelijk toch mijn stijl gevonden. Zwaar geinspireerd door http://dearlillieblog.blogspot.nl/. Farmhouse met een beetje glamour. Naast lichte tonen ook chique zwart. Rustiek & glam, lieflijk & stoer.

Qua huishouden ben ik zeker lerende. Budgetering valt hier ook onder. Hiermee zijn we als gezin een aantal jaren geleden begonnen en daarmee (en met de zegen van God) werd het mogelijk om een adoptieprocedure te kunnen bekostigen en te sparen voor een verhuizing. Soms blog ik over budgetering / besparen op boodschappen etc.


Update 2016: er zullen geen verdere links volgen. Rechts op de hoofdpagina kan je de tag 'met eigen handen' vinden. Als je daar op klikt dan krijg je alle berichten die onder dit label staan, te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten